Ο γιατρός του Τράγκα σπάει τη σιωπή: «Τον εκπλιπαρούσα να εμβολιαστεί. Όταν νόσησε η παρέα, γελούσαν»

December 14, 2021

Ο γιατρός του Τράγκα σπάει τη σιωπή: «Τον εκπλιπαρούσα να εμβολιαστεί. Όταν νόσησε η παρέα, γελούσαν»


Διαφ.

Διαφ.



Ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα σε συνέντευξή του στο πρωινό, υπογράμμισε ότι εκλιπαρούσε τον δημοσιογράφο να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο πρόεδρος του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” έδινε μάχη με τον κορωνοϊό από τις 5 Δεκεμβρίου, στο νοσοκομείο “Σωτηρία” και δυστυχώς δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να “φύγει” σε ηλικία 72 ετών.

Ειδικότερα, όπως επεσήμανε ο Χρήστος Ζούπας, διαβητολόγος, «για τόσο δυσάρεστα γεγονότα δεν είναι εύκολο να πει κανείς πολλά πράγματα. Όχι μόνο παρακαλούσα τον Γιώργο Τράγκα να εμβολιαστεί, τον εκλιπαρούσα. Και είναι αδιανόητο πως ένας τέτοιος έξυπνος άνθρωπος δεν αποφάσιζε να κάνει έγκαιρα το μόνο όπλο που έχουμε ενάντια σε αυτή την πανδημία. Καθημερινά έβρισκε δικαιολογίες. Όλο προσπαθούσε να μου ζητήσει έναν τρόπο να καθυστερήσει το εμβόλιο. Του έλεγα γιατί βρε αγόρι μου; Ήταν επισήμως άνθρωπος με σακχαρώδη διαβήτη, μορφώνοντας και διδάσκοντας τον κόσμο για το πρόβλημά σου, φτάνεις σε ένα σημείο να αρνείσαι αυτό που σου προσφέρει η επιστήμη».

Ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο δημοσιογράφος την “πάτησε” τόσο πολύ

Και συμπλήρωσε ότι ο Γιώργος Τράγκας του έλεγε ότι έπρεπε να διορθώσει το ζάχαρό του για να κάνει το εμβόλιο, τονίζοντας «δικαιολογίες, αδικαιολόγητες. Όσο το σκέφτομαι μου έρχεται να τρελαθώ. 35 χρόνια με άκουγε κι αυτή τη στιγμή… Τι να πω Θεέ μου. Δε μπορώ να φανταστώ ότι ο Γιώργος Τράγκας την πάτησε τόσο πολύ».

Για το πόσο σοβαρά π΄ρε το θέμα της νόσησής του, ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα σημείωσε «ήταν μία παρέα δημοσιογράφων που κόλλησαν. Και μετά γελάγανε. Το πήραν αστεία! Την ημέρα που νόσησε, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε εάν πρέπει να πάρουμε μονοκλωνικά. Επιπολαιότητες ανθρώπων που δεν είχαν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα. Το περιβάλλον φταίει που δεν πίστευε στον κορωνοϊό».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: