Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ατάκα του για τη σύντροφό του που έγινε πρώτο trend στο Twitter (Βίντεο)

December 14, 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ατάκα του για τη σύντροφό του που έγινε πρώτο trend στο Twitter (Βίντεο)


Διαφ.

Διαφ.



Σάλο προκάλεσε η καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για «revenge porn». Ο παρουσιαστής απομακρύνθηκε από τους Ράδιο Αρβύλα.
Σάλο προκάλεσε η καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για «revenge porn». Ο παρουσιαστής απομακρύνθηκε από τους Ράδιο Αρβύλα καθώς κατηγορείται ότι διέρρευσε βίντεο από προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου τους, καθώς επίσης και 300 φωτογραφίες της.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε μιλήσει τον Ιούνιο 2021 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα από την Αλόννησο, στο νησί όπου κατάγεται και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στην πρώην σύντροφό του.

«Μαζί σου είναι και η σύντροφός σου» του είπε ο δημοσιογράφος για να πάρει αρχικά την… χιουμοριστική απάντηση «σύντροφος τι νομίζεται κύριε ότι είμαστε κομμουνιστές;». «Δεν έχω σύντροφο φίλε, έχω μια γυναίκα που ταλαιπωρείται, το λες και έτσι και με ταλαιπωρεί κιόλας, με ταλαιπωρεί το κυριότερο. Ξέρετε εσείς που είστε δεσμευμένοι ότι είναι ένα μέσο ταλαιπωρίας. Αστειευόμαστε. Έχω μια κοπέλα που βγαίνουμε και βουτάμε και μαζί, το καλύτερο», συμπλήρωσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.


«Όλη την ώρα μαζί μήπως είναι κουραστικό;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο Παναγιωτόπουλος του απάντησε: «θέλετε να με ρωτήσετε τα Χριστούγεννα που θα έχει περάσει καιρός; Δεν έχω ιδέα. Γενικά δεν ήμουν ποτέ των δεσμών, δεν έχω παντρευτεί ποτέ, δεν έχω κάνει και παιδιά».

Πηγή: instanews.gr

Διαβάστε επίσης: