10 μέρες πριν την τραγωδία: Συγκλονίζει το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον πιλότο Μουλά και την εγκυμονούσα σύζυγό του

July 27, 2023

10 μέρες πριν την τραγωδία: Συγκλονίζει το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον πιλότο Μουλά και την εγκυμονούσα σύζυγό του


Διαφ.

Χρήστος Μουλάς: Συγκλονίζει το παιχνίδι της μοίρας

Στον Αποκόρωνα Χανιών, τον τόπο καταγωγής του Χρήστου Μουλά, πραγματοποιήθηκε και η κηδεία του. Ο άτυχος 34χρονος σμηναγός , ήταν ο κυβερνήτης του μοιραίου Canadair που συνετρίβη στην Κάρυστο.

Χρήστος Μουλάς: Το παιχνίδι της μοίρας

Με απόδοση τιμών και συντετριμμένους τους γονείς του, ο “ήρωας”, όπως τον χαρακτηρίζουν συγγενείς και φίλοι, ετάφη στο κοιμητήριο Γαβαλοχωρίου. Οι γονείς του ζήτησαν διακριτικά από τα ΜΜΕ να μην καλύψουν την εξόδιο ακολουθία και την ταφή και οι δημοσιογράφοι ανταποκρίθηκαν άμεσα. Ακόμα και η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ήταν πολύ διακριτική.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 34χρονου πιλότου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, αποχώρησε από τον ναό, λόγω της εγκυμοσύνης της, καθώς διανύει τον τρίτο μήνα. Η άτυχη γυναίκα παράλληλα με τον χαμό του συντρόφου της καλείται να διαχειριστεί και το γεγονός πως το παιδί της δεν θα γνωρίσει τον πατέρα του.

«Μόλις πριν από δέκα μέρες το ζευγάρι είχε ενημερωθεί για το φύλο του αγέννητου παιδιού του»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος του ANT1, Αντώνης Σεφερλής, επικαλούμενος συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας, αποκάλυψε ότι ο αδικοχαμένος κυβερνήτης και η σύζυγός του είχαν μάθει λίγες ημέρες πριν την τραγωδία το φύλο του παιδιού.

“Μόλις πριν από δέκα μέρες το ζευγάρι είχε ενημερωθεί για το φύλο του αγέννητου παιδιού της συζύγου που έμεινε πίσω, στον τέταρτο μήνα. Θα είναι ένα αγοράκι που θα έρθει στη ζωή και υιοθετεί το ελληνικό κοινοβούλιο”, είπε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ στην εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: