Survivor 5: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Μυριέλλα και Τάκης – Το απίστευτο σκηνικό – Survivor

March 7, 2022

Τεταμένες είναι και στο στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 6/3, οι σχέσεις μεταξύ Μυριέλλας Κουρεντή και Τάκη Καραγκούνια. Ήδη από χθες, έριξαν έναν τσακωμό στην καλύβα και νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, ωστόσο ο σημερινός δεν είχε προηγούμενο.


Διαφ.

Διαφ.

Λίγο πριν την ψηφοφορία, φαίνεται πως η Μυριέλλα σε περίπτωση ήττας, θα είναι σίγουρα μία από τις υποψήφιες προς αποχώρηση, καθώς οι δηλώσεις της ομάδας της δεν είναι και οι καλύτερες προς το πρόσωπο της, κάτι που έκανε ξεκάθαρο και η Κάτια στην αρχή του επεισοδίου

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Φωτογραφίες από το σπίτι της πρώην συντρόφου του Πάριου! Βλέπει τον Λυκαβηττό

Ο Τάκης Καραγκούνιας, κατά την διάρκεια του πρώτου run του τραυματίστηκε σοβαρά, με τους παίκτες των Διασήμων να μένουν άφωνοι, μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι ο ίδιος είναι καλά και μπορεί να αγωνιστεί. Μετά το τέλος του αγώνα, αν και ο ίδιος έφερε την νίκη, κατέρρευσε και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να ξεκουραστεί, για να μην πάθει το πόδι του κάποια χειρότερη ζημιά.

Άγριος καυγάς Μυριέλλας και Τάκη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος

Η ομάδα των Διασήμων συμφώνησε και έπρεπε εκείνη την στιγμή να αποφασίσουν ποια από τις γυναίκες θα ήταν εκείνη, που θα τον αντικαθιστούσε. Οι περισσότεροι υπέδειξαν την Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ η Μυριέλλα Κουρεντή δεν συμφωνούσε, λέγοντας ότι στο run της η Κάτια είχε κάνει κάποια λάθη.

Εκείνη την στιγμή, ο Τάκης της ζήτησε να ηρεμήσει και ότι δεν έχει νόημα όλο αυτό που κάνει, με εκείνη να μην σταματά να σχολιάζει. Τότε η κατάσταση ξέφυγε με τον Τάκη Καραγκούνια να της λέει: “Δεν αντέχω άλλο να σε ακούω, μην μου ξαναμιλήσεις ξανά. Έχουν πάει τα παιδιά να παίξουν και το μόνο που σε νοιάζει είναι τι έγινε πριν από μια ώρα. Σταμάτα την γκρίνια επιτέλους”

«Θα μας ψηφίζουν μέχρι να φύγουμε!» – Σε έξαλλη κατάσταση η Βρισιήδα

Προαίσθημα έχει μάλλον η Βρισιήδα Ανδριώτου για την αποψινή 6/3, ψηφοφορία στο Survivor. Όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με τα λεγόμενα της, οι συμπαίκτες της, θα δώσουν τη θετική τους ψήφο σε εκείνη και στη Μυριέλλα, την οποία όπως φαίνεται δεν θέλει κανείς πλέον στην ομάδα εξαιτίας του χαρακτήρα της.

Το γνωστό μοντέλο, μίλησε με παράπονο για αυτή της την υποψία καθώς θεωρεί ότι μπορεί να είναι συγκριτικά με τους άλλους αδύναμη, αλλά έχει φέρει πολλές νίκες στην ομάδα της. Την ίδια στιγμή, αναταραχή επικρατεί και στην καλύβα των Μαχητών με τις υποψίες για την νέα παίκτρια…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: