Survivor 5: Νίκησαν και το γιόρτασαν topless – Τα "καυτά" πλάνα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου – Survivor

March 7, 2022

Σήμερα νίκησαν και έχουν το δικαίωμα να το γιορτάσουν όπως αυτοί επιθυμούν! Ευχάριστες στιγμές διαδραματίστηκαν στην παραλία των Κόκκινων, μετά τη νίκη τους στο αγώνισμα ασυλίας, την Κυριακή 7/3, στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor.


Διαφ.

Διαφ.

Εμφανώς χαρούμενοι και ανανεωμένοι, γύρισαν στην καλύβα τους με ανεβασμένη ψυχολογία, κάτι που τον τελευταίο καιρό τους έλειπε μιας και έχαναν πολλές συνεχόμενες εβδομάδες και η πείνα τους είχε καταβάλει. Τα κορίτσια λοιπόν, αποφάσισαν να γιορτάσουν κάνοντας βουτιές.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: «Πέθανε» στον πόνο ο Τάκης Καραγκούνιας – Παίζεται η παραμονή του στο παιχνίδι

Η Κάτια έκανε την αρχή βουτώντας στα καταπράσινα νερά, και η Ευρυδίκη ακολουθεί με ένα άκρως αποκαλυπτικό πλάνο, καθώς δεν φοράει το πάνω μέρος του μαγιό της.

Τα “πέταξε όλα” και βούτηξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Άρχισαν τα πηγαδάκια για την ψηφοφορία

Στο σημερινό παιχνίδι, οι Διάσημοι έκαναν την μεγάλη ανατροπή, Κυριακή 6/3 στο Survivor, και έφεραν τη νίκη στην καλύβα τους μετά από ένα σερί που έχαναν πανηγυρικά. Μετά από την νίκη της Μέι στην ατομική ασυλία, η Ασημίνα μαζί με την παρέα της, μπήκαν σε σκέψεις για το πως θα ψηφίσουν στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού.

Χαρακτηριστικά, η Ασημίνα, ο Κατσαούνης, η Σοφιάννα είπαν ότι ήταν σαν την συγκεκριμένη ασυλία να την κέρδισε ο Σάββας καθώς η Μέι δεν πρόκειται να ψηφίσει φίλο της. Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Κατσαούνης είπε ότι σκέφτεται να ψηφίσουν τον Σάββα, οι υπόλοιποι του απάντησαν ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή και ότι εκείνος έφερε στον αγώνα συνολικά τρεις νίκες.

Η Μέι, με την σειρά της, είπε ότι σίγουρα θα λάβει υπ όψιν της και το κομμάτι της συμβίωσης, ενώ αποκάλυψε στον Ανδρέα και τον Σάββα ότι ο Κατσαούνης την πλησίασε και της έλεγε ότι δεν έχει πέσει αγωνιστικά, με σκοπό να μην τον ψηφίσει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: