«Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη σκοτώσω»: Παραδόθηκε ο 46χρονος που έστειλε τη σύντροφό του στην εντατική

January 18, 2022

«Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη σκοτώσω»: Παραδόθηκε ο 46χρονος που έστειλε τη σύντροφό του στην εντατική


Διαφ.

Διαφ.



Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 46χρονος από την Αργυρούπολη που ξυλοκόπησε βάναυσα την σύντροφό του η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Παραδόθηκε ο 46χρονος άνδρας που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 46χρονος, που φέρεται ως γνώστης πολεμικών τεχνών, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ΝΑ Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και αμέσως μετά συνελήφθη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο 46χρονος εμφανίστηκε, ψύχραιμος, μαζί με τον δικηγόρο του μπροστά στους αστυνομικούς όπου και παραδόθηκε, όπως πρώτο έγραψε το Newsbomb.gr. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον ρώτησαν προφορικά κάποια πράγματα, για να πάρουν κάποιες πρώτες απαντήσεις για την υπόθεση, χωρίς να το πάρουν επίσημη κατάθεση. Αυτό γιατί το πρωί της Τρίτης (18.01) θα τον οδηγήσουν στον Ανακριτή έτσι ώστε να απολογηθεί. Εκεί είναι που θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το γιατί προχώρησε στις αποτρόπαιες αυτές πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ο 46χρονος είπε ελάχιστα στους αστυνομικούς, ωστόσο, προκύπτει πως παραδέχθηκε τον ξυλοδαρμό αλλά υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τόσο σοβαρή βλάβη στη 40χρονη, η οποία υπενθυμίζουμε πως νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

«Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο, ούτε να τη σκοτώσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο άνδρας.

Από τα λόγια που είπε στους αστυνομικούς, προκύπτει πως όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο καυγά ο οποίος εν τέλει εξελίχθηκε στον άγριο ξυλοδαρμό. Όπως είπε, είχαν συχνούς καυγάδες με τη σύντροφό του ωστόσο την ημέρα του ξυλοδαρμού η κατάσταση ξέφυγε και τη χτύπησε βάναυσα.

Αργυρούπολη: Έτσι παραδόθηκε ο 46χρονος

Ύστερα από αρκετές ημέρες αναζητήσεων από την Αστυνομία και ενώ ο κλοιός έσφιγγε γύρω του, τελικά αποφάσισε να παραδοθεί στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ήταν ψύχραιμος και εμφανίστηκε μπροστά στους αστυνομικούς, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: