4 ζώδια επηρεάζονται αρνητικά. Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

October 2, 2021

4 ζώδια επηρεάζονται αρνητικά. Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου


Διαφ.

Διαφ.4 ζώδια επηρεάζονται αρνητικά. Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο Ερμής εγκλωβίζεται σήμερα από τον Πλούτωνα για δεύτερη φορά αυτό το φθινόπωρο (ακολουθεί και τρίτη), καθώς σχηματίζει όψη τετραγώνου και δημιουργεί τάση απαισιοδοξίας ή αρνητικές σκέψεις.

Ευτυχώς η παρουσία της Σελήνης στον Λέοντα μετριάζει λίγο τη δύσκολη αυτή επιρροή. Είναι σημαντικό όταν βλέπετε ότι κολλάτε σε «άσχημες» σκέψεις να το συνειδητοποιείτε τη στιγμή που συμβαίνει και να προσπαθείτε να τις διώχνετε. Πολλές φορές δεν είναι παρά οι φόβοι μας που μας κατακλύζουν κι όχι η βεβαιότητα ότι θα συμβεί κάτι αρνητικό. Είναι ακόμη σημαντικό να βάζουμε όρια τόσο στον εαυτό μας όσο και τους άλλους και να προσπαθούμε να μην καταφεύγουμε σε χειριστικές τακτικές, αλλά και να αντιδρούμε απέναντι σε αυτές όταν υποψιαζόμαστε ότι οι άλλοι προσπαθούν να μας τις επιβάλλουν. Σήμερα σχηματίζεται και η αντίθεση Άρη-Χείρωνα που επηρεάζει κυρίως Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους με γενέθλια στο τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου, κάνοντας τους πιο ευάλωτους και ευαίσθητους στις σχέσεις τους.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου παρακάτω :

Κριός: Καθώς ο Ερμής από τον Ζυγό έρχεται σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα, η σημερινή μέρα θέλει ειδικούς χειρισμούς από την πλευρά σας για να μην ταλαιπωρηθείτε. Καταρχάς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάτε ανοιχτά κόντρα με τους άλλους, ούτε φυσικά να θέτετε ή να δέχεστε τελεσίγραφα. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ευέλικτοι και να ελίσσεστε ανάμεσα στα εμπόδια, όχι να πέφτετε με το κεφάλι πάνω σ’ αυτά. Προσπαθήστε να έχετε ενσυναίσθηση, να βάζετε τον εαυτό σας στα παπούτσια του άλλου, για να δείτε πώς νιώθει και η άλλη πλευρά. Από την άλλη, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να εκτοξεύσετε κατηγορίες ή να νιώθετε εσείς οι ίδιοι ενοχές για πράγματα του παρελθόντος. Επειδή η όψη Ερμή-Πλούτωνα μας κάνει πολλές φορές καυστικούς και η κριτική μας ξεπερνά τα όρια, μπορεί να πληγώσετε πολύ είτε ανθρώπους που δεν φταίνε είτε εσάς τους ίδιους. Ταυτόχρονα έχουμε την αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα που ίσως ανακινεί κάποια τραύματα του παρελθόντος.

Ταύρος: Εσείς τα παιδιά της γης που θέλετε να τα οργανώνετε και να τα ελέγχετε όλα, πρέπει να αντιληφθείτε αυτή την περίοδο ότι είναι πολύ δύσκολο να ελέγχεις τα πάντα όταν η δουλειά ή η πρόοδος σου εξαρτάται από άλλους ή από εξωγενείς παράγοντες που διαμορφώνονται από τις συνθήκες, καθώς μην ξεχνάτε έχουμε κι ανάδρομο φαινομενικά Ερμή. Αν το συνειδητοποιήσετε αυτό θα καταφέρετε να έχετε περισσότερη ψυχική ηρεμία και να μην ταλανίζεστε εσωτερικά όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από το πρόγραμμα σας. Από την άλλη, δεν πρέπει να σας πιάνουν τάσεις τελειομανίας, διότι είναι σαν να δημιουργείτε ασφυκτικές συνθήκες στον ίδιο σας τον εαυτό μεγεθύνοντας τις προσδοκίες. Βέβαια, αν θέλουμε να δούμε και μια θετική πλευρά της όψης Ερμή-Πλούτωνα είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε λίγο πιο αυστηροί με τη δουλειά και να έχετε μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης, αλλά και με τα θέματα της διατροφής και της άσκησης.

Δίδυμοι: Ο κυβερνήτης σας Ερμής έρχεται σήμερα σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα αγαπητοί μου Δίδυμοι και μπορεί να νιώθετε ότι ξαφνικά μπροστά σας υπάρχει ένα τεράστιο εμπόδιο που φρενάρει την πρόοδο σας, ειδικά αν είχατε σκεφτεί να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Για κάποιους από σας το εμπόδιο μπορεί να είναι τα οικονομικά, που εξαιτίας των συνθηκών είναι περιορισμένα, άλλοι μπορεί να βρίσκετε αντίσταση από ανθρώπους που δεν θέλουν να σας βοηθήσουν να πάτε μπροστά ή μπορεί να έχουν κλειστά «αυτιά» στις προτάσεις ή τις ιδέες σας. Αν βλέπετε ότι κάτι δεν προχωρά όπως το θέλετε μην βιαστείτε σήμερα να απογοητευτείτε, αλλά μην επιμένετε και άδικα αν το παλεύετε πολύ καιρό. Βρείτε ίσως έναν εναλλακτικό τρόπο για να το υλοποιήσετε.


Καρκίνος: Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα δεν είναι μια εύκολη όψη για να τη διαχειριστείτε, ειδικά όταν αφορά είτε οικογενειακά σας θέματα είτε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών. Η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε σήμερα συζητήσεις που ξέρετε ότι μπορεί να ξεσηκώσουν αντιδράσεις και να μην φανείτε πολύ πιεστικοί απέναντι στους άλλους, ακόμη κι αν νιώθετε ότι έχετε απόλυτο δίκιο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Είναι ίσως δύσκολο να το βρείτε σήμερα. Καλύτερα να κρατήσετε την επιχειρηματολογία σας για μια άλλη πιο πρόσφορη μέρα. Ακόμη, αν νιώθετε βέβαιοι ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τα νεύρα ή τον θυμό σας, μπορείτε να κάνετε μια κουβέντα, αλλά χωρίς συναισθηματικές κορόνες. Σήμερα θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά σας ζητήματα.

Λέων: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα που ολοκληρώνεται σήμερα -για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο- μπορεί να δημιουργεί κάποια προβλήματα στην επικοινωνία ή μπορεί να περιορίζει τις μετακινήσεις ή τις συνθήκες στην καθημερινότητα σας. Αν είχατε υπόψη σας να κάνετε μια καινούρια αρχή σε ένα επαγγελματικό σχέδιο, μπορεί τώρα να παρουσιάζονται κάποιες δυσκολίες ή ένα σημαντικό εμπόδιο που δεν σας το επιτρέπει, καθώς μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος. Ίσως όμως σας δίνεται ο απαραίτητος χρόνος έτσι να δείτε καλύτερα τη στρατηγική σας και να κάνετε τις τροποποιήσεις σας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να βιαστείτε. Μπορεί να μην έχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ή όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται προκειμένου να υλοποιήσετε τον στόχο σας. Σήμερα προσ3ξτε επαφές με στενούς συγγενείς, αλλά και την οδήγηση και το μεταφορικό σας μέσο. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας, κάνοντας σας πιο ευαίσθητους στα λόγια των άλλων, αλλά και πιο εύθικτους, καθώς έχουμε ταυτόχρονα και την όψη Άρη-Χείρωνα.

Παρθένος: Το τετράγωνο ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να το νιώσετε ιδιαίτερα περιοριστικό σήμερα, καθώς ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σας. Κάποιος στόχος σας πιθανώς αυτή τη στιγμή να μην προχωρά ή να μην έχει την εξέλιξη που θα θέλατε ή μπορεί να νιώθετε ότι οι συνθήκες ανακόπτουν την πρόοδο σας. Δεν είναι ανάγκη όμως ούτε να πανικοβάλλεστε ούτε να απογοητεύεστε, διότι μιλάμε για μια προσωρινή κατάσταση. Οι βιαστικές αποφάσεις είναι αυτές που μπορεί να κάνουν ζημιά με τον ανάδρομο Ερμή. Πάρτε τον χρόνο σας λοιπόν, ηρεμήστε, δείτε πώς εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε. Τα οικονομικά μπορεί να σας προβληματίζουν πολύ, αλλά σήμερα κι αύριο αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις κι αποφάσεις. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να κλείσετε εκκρεμότητες και να ξεκουραστείτε κάπως.

Ζυγός: Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο σας σχηματίζει σήμερα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας μια πιο απαιτητική κατάσταση στην επικοινωνία με τους άλλους. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε ότι σας καταπιέζουν είτε άτομα από την οικογένεια είτε από τον χώρο εργασίας. Ίσως νομίζετε ότι θέλουν να σας επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις και ιδέες με το ζόρι κι αυτό να σας κάνει να θυμώνετε μέσα σας και να αγανακτείτε. Αν μπορείτε να τιθασεύσετε το νευρικό σας σύστημα και με ήπιο και διπλωματικό τρόπο να εξηγήσετε τι σας ενοχλεί, τότε κάντε το. Αν όμως έχετε θυμώσει πολύ, αφήστε την κουβέντα για μια άλλη μέρα. Εκτός αν συμβιβαστείτε λίγο, ειδικά αν πρόκειται για θέματα είτε οικογενειακά είτε επαγγελματικά. Προσ3ξτε επίσης σήμερα τις συζητήσεις σας, διότι η αντίθεση Άρη-Χείρωνα μπορεί να σας κάνει να χτυπάτε ίσως με «ύπουλο» τρόπο τις αδυναμίες των άλλων. Φυσικά αυτό μπορεί να συμβεί και σε σας από τους άλλους. Το βράδυ ρίξτε το λίγο έξω!

Σκορπιός: Μια απαιτητική μέρα σήμερα αγαπητοί μου Σκορπιοί, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας συναντά τον κυβερνήτη σας που εξουσιάζει πιο σκοτεινές υποθέσεις. Ενδεχομένως η επιρροή του στη δική σας περίπτωση να σας βγει σε ψυχολογικό επίπεδο ή σε ένα κόλλημα με παρελθοντικές καταστάσεις που δεν έχετε ακόμη ξεπεράσει. Αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια όμως δεν κερδίζετε τίποτε και αντιθέτως χάνετε πολύτιμο χρόνο από τη ζωή και τη δράση σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε τον χρόνο που αφιερώνετε σε πράγματα που δεν αλλάζουν και κοιτάξτε να συγκεντρωθείτε σε ό,τι μπορείτε να αλλάξετε εσείς με τη στάση ή τη δράση σας. Αποφύγετε ακόμη την εμπλοκή σας σε κουτσομπολιά και παρασκηνιακές καταστάσεις, κυρίως στον χώρο της δουλειάς. Η Σελήνη αφορά θέματα καριέρας κυρίως.


Τοξότης: Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό σχηματίζει ένα απαιτητικό τετράγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα -για δεύτερη φορά μέσα στις τελευταίες δέκα μέρες κι ακολουθεί και τρίτη αργότερα- δημιουργώντας ειδικές συνθήκες στα θέματα επικοινωνίας, συνεννόησης και σε θέματα συλλογικής δουλειάς. Όπως καταλαβαίνετε, θα πρέπει να δείξετε όχι μόνο ευελιξία στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους και κυρίως συνεργάτες και φίλους, αλλά και αρκετή ενσυναίσθηση. Εσείς οι Τοξότες αγαπάτε την αλήθεια και την ειλικρίνεια, απλά ο τρόπος που τη λέτε σήμερα πρέπει να είναι λίγο πιο διπλωματικός, για να μην σας κοιτάξουν περίεργα όλοι ή για να μην τους κάνετε να αισθανθούν ότι πάτε να τους επιβληθείτε χωρίς να ακούγονται οι δικές τους φωνές. Επίσης, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οικονομικές συζητήσεις. Πιθανώς νιώθετε πολύ πιεσμένοι από τις οικονομικές απαιτήσεις στο τέλος του μήνα. Μη χάνετε την αισιοδοξία σας και μην πέφτετε!

Αιγόκερως: Μια αρκετά έντονη μέρα για σας αγαπητοί Αιγόκεροι, καθώς ο Πλούτωνας από το ζώδιο σας δημιουργεί τετράγωνο με τον Ερμή -για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο- δυσκολεύοντας τα πράγματα κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τα θέματα της καριέρας. Άλλοι μπορεί να ζορίζεστε με τα ζητήματα της οικογένειας ή κάποιων μεγαλύτερων ατόμων στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Σαφώς θα πρέπει να σκύψετε στο πρόβλημα με υπομονή και επιμονή, για να μπορέσετε να το επιλύσετε όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί πώς εκφράζετε τις φιλοδοξίες ή τις απόψεις σας, για να μην δημιουργήσετε εχθρότητες και αντιπαλότητες που δεν θέλετε. Τα χτυπήματα κάτω από τη μέση μπορεί να είναι έντονα σήμερα.

Υδροχόος: Ο Ερμής συναντά τον Πλούτωνα σήμερα σε μια απαιτητική όψη που θέλει λεπτούς χειρισμούς και σίγουρα όχι βιασύνη και παρορμητικές αποφάσεις, καθώς ο Ερμής είναι και ανάδρομος. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα που αφορούν στο μέλλον της δουλειάς ή των σπουδών, όσο και σε θέματα που άπτονται των ιδεών και των απόψεων σας. Αν κάτι βλέπετε ότι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε, π.χ. στη δουλειά ή στις σπουδές, η έξυπνη ιδέα δεν είναι να κάνετε μια αλλαγή, ειδικά χωρίς πλάνο και στρατηγική. Κερδίστε χρόνο, ούτως ή άλλως αυτή η περίοδος είναι από μόνη της ιδιαίτερα ζόρικη και δεν θέλει άτσαλες κινήσεις. Επίσης, μην προσπαθείτε σήμερα να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους, ακόμη κι αν πιστεύετε ότι είναι οι πιο σωστές και οι πιο δίκαιες. Περιττό να σας πω ότι πρέπει να αποφύγετε διαφωνίες και αδιέξοδες συζητήσεις, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ιχθύες: Απαιτητική η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Ιχθύες, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα -για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα μέρες, καθώς ο Ερμής γύρισε σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία- δημιουργεί όξυνση στις μεταξύ μας επαφές και περιορισμούς σε όλους. Παρόλα αυτά, αν νιώθετε ότι δεν εισακούγεστε είτε σε προσωπικές σχέσεις είτε σε επαγγελματικές κι αυτό σας θυμώνει και σας κάνει να έχετε αρνητικά συναισθήματα, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το συζητήσετε. Όμως αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει με τακτ και διπλωματία και σίγουρα όχι με γκρίνια ή τάση να θυματοποιηθείτε. Από την άλλη, αν το αντικείμενο της συζήτησης αφορά σε οικονομικά θέματα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι απλά να αναβάλλετε την κουβέντα για αργότερα.

Πηγή: omorfos-kosmos.gr

Διαβάστε επίσης: