Καιρός: Αυτές τις περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες (ΧΑΡΤΕΣ)

July 6, 2020

Καιρός: Αυτές τις περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες (ΧΑΡΤΕΣ)


Τοπικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (06/07) σε αρκετές περιοχές της Μακεδονίας.

Μάκης Παντζόπουλος: Η τεράστια περιουσία, η Ελένη Μενεγάκη και η Άνδρος Πόσα χρήματα πήρε κάθε ΜΜΕ για την καμπάνια του κορονοϊού - Στη δημοσιότητα η λίστα Μαρκέλλα: Νέα στοιχεία για την 33χρονη - Το ξύλο και η «συστηματική αδιαφορία» Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως από το μεσημέρι και μετά στα ηπειρωτικά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία:

PHOTO GALLERY 1/5 Σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ. Πηγή: INTIME NEWS Οι περιοχές όπου βρέχει από το πρωί της Δευτέρας (06/07) αποτυπώνονται με έντονες αποχρώσεις στην εικόνα του μετεωρολογικού δορυφόρου Meteosat-10. Τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (06/07), καθώς επίσης και οι περιοχές με τα εντονότερα φαινόμενα. Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το μεσημέρι της Δευτέρας. Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το βράδυ της Δευτέρας. ‹ › Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.


Διαφ.


Τοπικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (06/07) σε αρκετές περιοχές της Μακεδονίας.Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως από το μεσημέρι και μετά στα ηπειρωτικά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία:

PHOTO GALLERY 1/5

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Επισημαίνεται ότι στη βόρεια χώρα και στην ευρύτερη περιοχή του Θερμαϊκού, οι καταιγίδες θα συνεχιστούν έως και την αλλαγή της ημέρας, ενώ στις ίδιες περιοχές η πιθανότητα χαλαζοπτώσεων είναι αυξημένη.

Τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 06/07, καθώς επίσης και οι περιοχές με τα εντονότερα φαινόμενα, παρουσιάζονται στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί.

Δείτε τη συνέχεια

Διαβάστε επίσης: