27 χρόνια μετά: Το διόλου κατάλληλο πλάvo της «Βάνας» στους «Μεν και Δεν» πoυ δεν είχε προσέξει κανείς

July 23, 2021

27 χρόνια μετά: Το διόλου κατάλληλο πλάvo της «Βάνας» στους «Μεν και Δεν» πoυ δεν είχε προσέξει κανείς


Διαφ.

Διαφ.



Είναι η σειρά-φαινόμενο του ΑΝΤ1 που έχει προβληθεί σε επανάληψη… εκατοντάδες φορές από το 1994 που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο.

Το σήριαλ «Οι Μεν και οι Δεν» αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα του Χάρη Ρώμα, με τους πρωταγωνιστές να έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τις ατάκες-δηλητήριο και την εκκεντρική τους εικόνα για τα δεδομένα των ’90s.

Παρά τις τόσες επαναλήψεις, όμως, χρειάστηκε να περάσουν 27 ολόκληρα χρόνια για να προσέξει κανείς το διόλου κατάλληλο πλάvο με τα… γυμvά 0πίσθια της Άννας Κουρή, το οποίο δεν κόπηκε ποτέ στο μοντάζ και εξακολουθεί να προβάλλεται κανονικά μέχρι σήμερα! Πρόκειται για πλάvο του τρίτου κατά σειρά επεισοδίου της σειράς με τίτλου «Εμού του Ιδίου».


Στην τελευταία σκηνή του εν λόγω επεισοδίου, οι πρωταγωνιστές χορεύουν ξέφρενα, με την τηλεοπτική Βάνα Δάγκα να έχει ένα ξεκαρδιστικό ατύχημα που κυριολεκτικά «έλυσε» στα γέλια τους συμπρωταγωνιστές της. Τι συνέβη; Η κατακόκκινη φούστα που φορούσε σκίστηκε από πίσω, χαρίζοντας θέαμα μοναδικό σε ηθοποιούς και συνεργείο, εκ των οποίων κανείς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του.

Επειδή, όμως, τη στιγμή εκείνη όλη γελούσαν (και) βάσιε σεναρίου, κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό.


Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 24.8 αλλά και στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

πηγη: dailymedia.com.gr

Διαβάστε επίσης: